Wolk

Andere websites


www.leannepayne.nl Stichting Toerusting Pastorale Zorg, biedt, gebaseerd op het gedachtengoed van Leanne Payne, training en toerusting aan aan professionele hulpverleners, predikanten en leken om werkzaam te zijn in pastoraat en hulpverlening.
www.different.nl Different Nederland biedt hulp aan mensen met problemen zoals homoseksualiteit, seksverslaving, transseksualiteit, pedofilie en travestie.
www.kostbaarvaatwerk.nl Stichting Kostbaar Vaatwerk is opgezet voor en door vrouwen die een relatie hebben met een man die seksverslaafd is (geweest). De stichting organiseert contactgroepen, ontmoetingsdagen, echtparendagen en themabijeenkomsten.
www.zegenendhelpen.nl Het doel van stichting De Kracht van Vrede is het opleiden van hulpverleners en vrijwilligers, die pastorale hulp kunnen verlenen bij traumaverwerking. Een specialisatie daarbij is hulpverlening aan hen die te maken hebben gehad met seksueel misbruik.
www.onderweg.nu Onderweg.nu is een website voor en door mensen met homoseksuele gevoelens die Jezus Christus willen volgen.
www.praktijkdecrux.nl Praktijk voor psychosociale hulpverlening.Nieuws

Falling Forward groep in Zaandam start in januari
Op woensdag 16 januari start de nieuwe groep.
Voor mee informatie en aanmelding : klik hier                 


Wekelijkse Falling Forward groepen
Voor mannen die vrij willen worden van seksverslaving 
Voor een van de groepen in Ede, Assen, Nijmegen of Zaandam, klik hier